activiteiten

activiteiten

Wij hebben reeds uitgebreide expertise in het creëren van CAD en BIM modellen/tekeningen en wij zijn constant bezig om ons spectrum uit te breiden naar nieuwe expertisegebieden.

Civiele constructies

Voor de civiele constructies staan wij in voor het opmaak van geogerefereerde 3D-modellen inclusief de integratie van Point-Clouds en bijhorende uitvoeringsplannen (bekistingsplanen, wapeningsplannen met bijhorende buigstaat).

gebouwconstructies

Wij creëren gedetailleerde BIM-modellen voor industriebouw, utiliteitsbouw, residentiële gebouwen en prefabconstructies. Deze modellen leveren op maat gemaakte informatie voor onze klanten, inclusief uitvoeringsplannen, gevelplannen en productietekeningen (bekisting, wapening en buigstaten).

Ons model is toegankelijk via Trimble-Connect, waardoor u altijd en overal kunt inloggen.

staalconstructies

Van klein en middelgroot tot grote staalconstructies, wij werken het allemaal uit in een overzichtelijk 3D-model met alle nodige stuktekeningen, NC-files en overzichtstekeningen.

prefab vloerplaten

Producent van voorgespannen betonnen vloerelementen? Ook dit tekenen wij zonder problemen voor u uit.

Montageplannen

Wie maakt de montageplannen op? De aannemer wordt extra belast en het is niet de taak van de prefabfabrikant. Daarom springen wij graag in de bres voor het opmaken van deze plannen.

Wij stellen probleemloos de plannen op zodat de monteur alle niveaus, afmetingen, aardingen, bouten, … weet tijdens montage.

2D-tekenwerk

Naast het creëren van 3D-modellen en BIM-modellen, zijn wij uiteraard nog steeds in staat om allerlei 2D en 3D tekeningen te bieden.

Denk hiervoor bijvoorbeeld aan:

 • Omgevingsvergunningen
 • Werfinrichtingsplannen
 • Kabel- en nutsleidingplannen
 • Faseringsplannen
 • Palenplannen
 • Montageplannen
 • As-built dossier
 • Evacuatieplannen
 • Visualisaties / Renders
 • Opkuisen van architectuurplannen
 • Digitaliseren van oude plannen
 • Aftoetsen van verschillende info
 • Controle van meetstaten voor offertes

partnership

Wij geloven sterk in open communicatie en een open structuur, wij stellen graag onze kennis ter beschikking.

Deze principes vormen de kern van hoe we interacties aangaan, samenwerking bevorderen en waardevolle partnerschappen smeden.

Opmaken tekenomgeving

Opzetten van Autocad en/of Tekla templates en omgevingen.

Wij zijn dagelijks bezig in Autocad en Tekla. Voortdurend zoeken wij naar manieren om te verbeteren en te optimaliseren.

Wij geloven sterk in open communicatie en een open structuur daarom stellen wij graag onze kennis ter beschikking d.m.v. het opmaken van tekenomgevingen.

Hierdoor kan een samenwerking ook vlotter verlopen wat u als aannemer/studiebureau/fabrikant meer flexibiliteit geeft in uw tekenwerk.

Medewerkers op locatie

Voor sommige opdrachten is een korte communicatielijn nodig om efficiënt te kunnen werken.

Hiervoor stellen wij ons Team ter beschikking van U. Onze professionals kunnen tevens bij u op locatie het tekenwerk komen uitvoeren.

Screening van technische profielen

Op zoek naar technisch geschoolde medewerkers?

Door onze activiteiten zijn wij in staat om sollicitanten uitgebreid te testen, te evalueren en eventueel door te verwijzen naar 1 van onze klanten.

Op deze manier kunnen onze klanten vertrouwen op opgeleide tekenaars of andere technische profielen. Eerlijke communicatie is hier ons sleutelwoord.