activiteiten

Hoofdactiviteiten

Onze focus ligt op het maken van CAD en BIM tekeningen vergezeld van de nodige expertise en service.

Civiele constructies

Voor de civiele constructies staan wij in voor de opmaak van 3D-modellen, bekistingsplannen, wapeningsplannen en bijhorende buigstaten.

Dit allemaal geogerefereerd zodat de landmeter meteen verder kan met onze aangeleverde info.

Onze software en hardware is geschikt voor het implementeren van point clouds om nieuwe kunstwerken perfect te laten aansluiten op bestaande toestanden.

Prefabbeton

Wij werken volledig BIM-modellen voor alle prefabconstructies in Tekla uit. Dat wil zeggen dat wij alle gewenste info op maat van onze klant uit onze modellen kunnen halen. Uiteraard hebben wij onze eigen uitgebreide tekenstandaard opgebouwd waaruit u de nodige info kan halen.

Vanuit dit BIM-model maken wij productieplannen (bekistingsplan, wapeningsplan en buigstaat), gevelplannen, grondplannen, … in no-time op.

Via Trimble-Connect hebben wij de mogelijkheid om ons model te delen zodat u altijd en overal toegang hebt tot onze modellen.

Prefab vloerplaten

Fabrikant van predallen of welfsels? Ook dit tekenen wij zonder problemen voor u uit.

Kleine Tot Middelgrote Staalconstructies​

Overkappingen, in te storten profielen, profielen met aangelaste wapening, Luifels, trappen, leuningen we werken het allemaal uit in een overzichtelijk 3D-model met alle nodige stuktekeningen, NC-files, overzichtstekeningen.

Montageplannen

Wie maakt de montageplannen op? De aannemer wordt extra belast en het is niet de taak van de prefabfabrikant. Daarom springen wij graag in de bres voor het opmaken van deze plannen.

Wij stellen probleemloos de plannen op zodat de monteur alle niveau, afmetingen, aardingen, bouten, … weet tijdens montage.

2D-tekenwerk

Naast het opmaken van BIM-modellen en/of wapeningsplannen met bijhorende buigstaten zijn wij uiteraard nog steeds instaat om allerlei ondersteuning te bieden. Op deze manier zijn wij graag uw rots in de branding.
Denk hiervoor bijvoorbeeld aan:

  • Werfinrichtingsplannen
  • Opkuisen van architectuurplannen
  • Aftoetsen van alle verkregen info
  • Controle van meetstaten voor offertes

Nevenactiviteiten

Wij geloven sterk in Open communicatie en een open structuur, wij stellen graag onze kennis ter beschikking

Opmaken tekenomgeving

Opzetten van Autocad en/of Tekla templates en omgevingen

Wij zijn dagelijks bezig in Autocad en Tekla. Steeds zijn wij opzoek naar verbeteringen en optimalisaties.

Aangezien wij sterk geloven in open communicatie en een open structuur stellen wij graag onze kennis ter beschikking d.m.v. het opmaken van een tekenomgeving.

Hierdoor kan een samenwerking ook vlotter verlopen wat u als aannemer/studiebureau/fabrikant meer flexibiliteit geeft in uw tekenwerk.

Medewerkers op locatie

Voor sommige opdrachten is een korte communicatielijn nodig om efficiënt te kunnen werken.

Hiervoor stellen wij ons Team ter beschikking van U. Onze medewerkers kunnen ook bij u op locatie het tekenwerk komen uitvoeren.

Screening van technische profielen

Op zoek naar technisch geschoolde medewerkers?

Door onze activiteiten zijn wij in staat om sollicitanten uitgebreid te testen, te evalueren en eventueel door te verwijzen naar 1 van onze klanten.

Op deze manier kunnen onze klanten vertrouwen op opgeleide tekenaars of andere technische profielen. Eerlijke communicatie is hier ons sleutelwoord.