Over ons

Over ons

KREANTIS is een jong maar toch een ervaren bedrijf dat zich profileert als een onafhankelijk tekenbureau voor CAD en BIM.

De twee oprichters van KREANTIS, Erion Shkarpa en Senne Cuypers, tellen samen meer dan 25 jaar ervaring in het tekenen van bouwkundige projecten. Pro-actief handelen gecombineerd met directe communicatie heeft in het verleden steeds geleid tot het succesvol afronden van verschillende grote projecten.

Het Team

Het allerbelangrijkste binnen Kreantis is uiteraard ons Team. Met trots delen wij mee dat ons Team ondertussen 8 personen sterk is. Iedere dag leren we van elkaar en tillen we elkaar zo tot steeds een hoger niveau.

Het sleutelwoord binnen Kreantis is Flexibiliteit. Dit zowel naar onze klanten als naar de werk-privé balans van onze medewerkers. Daarom dragen wij een flexibele werkomgeving, waarin thuiswerk is ingeburgerd, hoog in het vaandel. Kreantis tracht op deze manier steeds alle openstaande punten van zowel het privé-leven en het professionele leven met elkaar te verbinden. #connectthedots.